Tietoa tilaustöistä

Työni ovat vain digitaalisessa muodossa, ellei toisin mainita. Asiakas saa digitaaliset vedokset sähköpostiinsa, joita hän voi käyttää yksityisesti haluamallaan tavalla vaikkapa omassa tai yrityksen sosiaalisessa mediassa, käyntikortissa tai tilaamalla kuvituksesta canvas-taulun lahjaksi.

Kaupallinen käyttö

Kaupalliseen käyttöön tulevasta kuvituksesta tehdään erikseen kirjallinen sopimus. Huomioitavaa on, että tällaisessa sopimuksessa hinta tulee olemaan eri kuin kuvitus ei-kaupalliseen käyttöön.

Työvaiheet

Lähetän jokaisen työvaiheen jälkeen kuvakaappauksen, jotta kuvaa voidaan asiakkaan halutessa korjata nimenomaisessa työvaiheessa.

  • Luonnos
  • Laskun lähettäminen
    (seuraavat vaiheet ihan kuvituksen tyylistä riippuen)
  • Ääriviivat
  • Väritys
  • Varjostus ja viimeistely
  • ​Työn lähettäminen asiakkaalle sähköpostiin, kun lasku on maksettu


Työvaiheet kuvina

Tuote

Lähetän kuvituksen .png, .jpg ja .pdf -tiedostoina (logosta tulee .eps -tiedosto lisäksi) ja 300 dpi:n tarkkuudella.

Kuuntelen asiakkaan toiveita tilaustyötä tehdessäni. Ehdotan myös omia näkemyksiäni, mutta menen asiakkaan mieltymys edellä.

Aika

Työn valmistuminen vie yleensä aikaa noin viikon verran. Ehdoton takaraja työn valmistumiselle on 2 kuukautta.

Aikamääre riippuu siitä miten aktiivisesti asiakas on vahvistamassa työvaiheita, joita hänelle tekoprosessin aikana lähetän. Myös tilaustöiden jono vaikuttaa.

Tilauksen peruminen

Asiakkaalla on oikeus perua tilaustyö luonnosvaiheessa ennen maksua. Muussa tapauksessa, kun luonnos on lyöty lukkoon ja laskutuksesta sovittu, asiakas ei voi periä maksua takaisin.

Tekijänoikeudet

Minulla on tekijänoikeudet luomaani työhön, ellei toisin olla sovittu.

Hinta ja maksaminen

Hinta määräytyy tilaustyön yksityiskohtien ja työprosessin ajan mukaan. Mitä enemmän yksityiskohtia arvioin kuvituksessa olevan ja mitä kauemmin arvioin aikaa kuluvan työskentelyyn, sitä korkeampi hinta on.

Asiakkaalla on oikeus saada muutoksia työhönsä. Jos muutoksia on aivan valtava määrä ja työvaiheissa pitää ottaa takapakkia, tulen perimään lisämaksua riippuen työmäärästä.​

Hinnat sisältävät 24% ALV.
​Eräpäivä laskuille on 14 päivää, mutta joissain tapauksissa voin eräpäivässä joustaa.

Yksityishenkilönä sinulla on mahdollisuus maksaa tilaustyö kahdessa tai kolmessa erässä (ensimmäinen erä tilauksen yhteydessä ja loput erät kuukauden välein).

Laskut tulevat OP:n laskutuspalvelun kautta. 

Luo kotisivut ilmaiseksi!