Tietoa tilaustöistä

Työni ovat vain digitaalisessa muodossa ellei toisin mainita. Asiakas saa digitaaliset vedokset sähköpostiinsa, joita hän voi käyttää yksityisesti haluamallaan tavalla vaikkapa omassa tai yrityksen sosiaalisessa mediassa, käyntikortissa tai tilaamalla kuvituksesta canvas-taulun lahjaksi.

Kaupallinen käyttö

Kaupalliseen käyttöön tulevasta kuvituksesta tehdään erikseen kirjallinen sopimus. Huomioitavaa on, että tällaisessa sopimuksessa hinta tulee olemaan eri kuin kuvitus ei-kaupalliseen käyttöön.

Työvaiheet

Lähetän jokaisen työvaiheen jälkeen kuvan näytille, jotta sitä voidaan asiakkaan halutessa muutoksia. Mahdolliset muutokset tapahtuvat omissa työvaiheissaan.

  • Luonnos
  • Laskun lähettäminen 
  • Ääriviivat
  • Väritys
  • Varjostus ja viimeistely
  • Työn lähettäminen asiakkaalle sähköpostiin, kun lasku on maksettu 


Työvaiheet kuvina

Tuote

Lähetän kuvituksen .png, .jpg ja .pdf -tiedostoina (logosta tulee .eps -tiedosto lisäksi) ja 300 dpi:n tarkkuudella.

Kuuntelen asiakkaan toiveita tilaustyötä tehdessäni. Ehdotan myös omia näkemyksiäni, mutta menen asiakkaan mieltymys edellä.

Aika

Työn valmistuminen vie yleensä aikaa noin viikon verran. Ehdoton takaraja työn valmistumiselle on 2 kuukautta. Tilausvaiheessa kerron asiakkaalle arvion valmistumisesta.

Aikamääre riippuu siitä miten aktiivisesti asiakas on vahvistamassa työvaiheita, joita hänelle lähetän. Muut työni vaikuttavat myös valmistumiseen. 

Tilauksen peruminen

Asiakkaalla on oikeus perua tilaustyö luonnosvaiheessa ennen maksua. Luonnosvaiheen jälkeen tilausta ei voi enää perua.

Tekijänoikeudet

Minulla on tekijänoikeudet tekemiini kuviin.

Hinta ja maksaminen

Hinta määräytyy tilaustyön yksityiskohtien ja työprosessin ajan mukaan. Mitä enemmän yksityiskohtia arvioin kuvituksessa olevan ja mitä kauemmin arvioin aikaa kuluvan työskentelyyn, sitä korkeampi hinta on.

Asiakkaalla on oikeus saada muutoksia työhönsä. Hintaan sisältyy kaksi muutosta per työvaihe. Mikäli muokkauskerrat ylittyvät ne tulevat maksamaan 20€/muokkaus.

Kuvitus ja grafiikka sisältävät 0% alv ja nettisivujen suunnittelu ja toteutus 24% alv.


​Eräpäivä laskuille on 14 päivää, mutta joissain tapauksissa voin eräpäivässä joustaa.

Yksityishenkilönä sinulla on mahdollisuus maksaa tilaustyö kahdessa tai kolmessa erässä (ensimmäinen erä tilauksen yhteydessä ja loput erät kuukauden välein).

Laskut tulevat OP:n laskutuspalvelun kautta. 

Luo kotisivut ilmaiseksi!